Vše o nákupu SK
Hledat
0 Kč 0

Havajská tanečnice Lamaze 27136

prodej skončil

vybrat jiné zboží
Dostupnost

Prodej skončil

Značka
Kód výrobce
LMZ 27136

vrácení zboží  100 dní na vrácení zboží

Havajská tanečnice Lamaze 27136

Havajská tanečnice je interaktivní hračka, která se roztancuje při každém dětském doteku.

Bouchnutí ručičkou tanečnici rozpohybuje, miminko se tak učí nové reakce na každý svůj pohyb. Pohyb kočárku rozcinká rolničku, na jejíž jemné cinkání miminka velmi dobře reagují svým citlivým sluchem. Pohyb těla tanečnice podporuje dětský hmat, ručičkou se soustředěně snaží štíhlé tělo uchopit. Barevné střapce sukýnky a modré rozevláté prameny vlasů lákají k uchopení maličkými prstíky, cvičí se tak jemná dětská motorika.

Poutavé textury látek lákají k doteku a rozpoznávání rozdílných reliéfů, pestré barvy a kontrastní vzory stimulují dětský zrak. Charakteristický tvar očí, využívající efektu focus point, upoutává dětskou pozornost a podporuje rozvoj koncentrace.

Tanečnice má na spodní části pružnou pásku na suchý zip. Poskytuje tak možnost připoutat hračku na různé typy madel. Protiskluzové body na spodní straně podstavce zabraňují pohyb hračky po obvodu madla.

Hračka je vyrobena z kvalitního veluru. Použity jsou pouze dvou až třívrstvé tkaniny s trvanlivým potiskem s dlouhou odolností. Barvy tak zůstávají stále stejně intenzivní. Použitá výplň je vyrobena pouze z nejlepší střiže polyesterových vláken, což zajišťuje zvýšenou měkkost a dlouhou životnost hraček.

U všech hraček Lamaze není u částí, které se mohou dostat do úst použito PVC. Hračky Lamaze jsou testovány bez ohledu na kategorii, pro kterou jsou určeny dle nejpřísnějších norem EN-71, ASTM F963-96a a slinného testu DIN.

Výška (cm) 20 cm
Vhodné od narození do 3 let
záruka 2 roky

Dotaz k produktu

Doprava zdarma při nákupu od 1500 Kč      Doprava
Doprava 4Kids

Doprava zdarma při nákupu od 1500 Kč*

Hračky můžete mít už 23.4.

* platí pro vybrané dopravce